Memiş: Küresel Güçler Güçlü Türkiye İstemiyor
28 Mart 2016, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, küresel güçlerin güçlü bir Türkiye istemediğini, bu sebeple de sürekli ülkemiz üzerinde oyun peşinde olduklarını söyledi. Oluşturmaya çalıştıkları kaos ortamıyla birlik ve beraberliğimizin hedef alındığını söyleyen Memiş, milletimizin basiretinin her türlü oyunu bozacak büyüklükte olduğunu ifade etti.

Genel Başkanımız Memiş, Antalya Şubemizin Teşkilat Eğitim ve İl Divan Kurulu Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Memiş, ülkemizde yaşanan darbe süreçlerini ve bunların ülkemize nasıl zararlar verdiğini hep beraber gördüğümüzü ifade ederek, “Küresel güçler, güçlü bir Türkiye istemiyorlar ve ülkemizi bölmek adına üzerimizde her türlü oyunu oynuyorlar. Uyanık olacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, dik olacağız. Hep birlikte büyük Türkiye olacağız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakma misyonumuz var. Rahmetli Mehmet Akif İnan ağabeyimiz bu sendikayı kurarken, bazıları ona gülmüştü. Bir çiçekle baharın olmayacağını söyleyenlerin, baharların bir çiçekle başladığını unuttular. Bizler ülkesini seven, değer veren, ülkesine sahip çıkan bir teşkilatız. Bu teşkilat dün olduğu gibi bugün de darbelere, darbecilere dur diyecek güce sahiptir. Bu teşkilat milli iradeyi üstün kılacak, milli iradeye sahip çıkacak güce sahiptir. Biz gücümüzü teşkilatımızdan alıyoruz. Ne mutlu bu büyük ailenin mensuplarına” şeklinde konuştu. 



Bugün Memur-Sen olarak 1 milyona yaklaşan üyemizle, dünya mazlumlarının sesi olduğumuzu, ülkesinden kaçmak zorunda olan Suriyeliler’e sahip çıktığımızı, Filistin davasının güçlü sesi olduğumuzu ifade eden Memiş, bölgesinde lider ve güçlü Türkiye yolunda da büyük Memur-Sen ve Sağlık-Sen ailesi olarak elimizden gelen desteği vereceğimizi söyledi. 



Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk ise konuşmasında, terör olayları karşısında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini, bu birlik ve beraberliğin şer odaklarının her türlü planını bozacağını ifade etti. 



Konuşmaların ardından Eğitimci Sevda Güner, Stratejik Liderlik ve Stratejik Düşünme başlıklı sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Genel Başkanımız Memiş ve Şube Başkanımız Kuluöztürk, teşkilatımızın sorunlarını dinledi ve gündemle ilgili paylaşımlarda bulundu.



İl Divan Kurulu ve Teşkilat Eğitim Programımıza Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra, Antalya Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadınlar Komisyonu Üyeleri, Gençlik Komisyonu Üyeleri ve İş Yeri Temsilcileri katıldı.

 

 

PAYLAŞ :